Tarla Bitkileri
2022-10-04

Tarla Bitkileri Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi



 

 

Tarla Bitkileri Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda yaptıkları tercihlerle 2022-23 Akademik Yılı  itibariyle bölümümüz ailesine katılan  öğrencilerimizin, öğrenim görecekleri Üniversitemiz, Fakültemiz ve Bölümümüzü tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. 
Oryantasyon programı bölümümüz öğretim üyesi ve 1. Sınıf Danışmanı Doç. Dr. Ertan ATEŞ tarafından Ziraat Fakültesi B Blok B1 nolu dershanede 4 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda öğretim üyemiz tarafından; Bölüm Tanıtım Sunumu, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans  Eğitim, Eğitim ve  Öğretim Yönetmeliği,  Öğrenci  değişim (Erasmus, Farabi vb.)  programları, Yatay  geçişler, Staj, Burslar, Üniversitemiz ve Bölüm web  sayfalarının  tanıtımı ve duyuruların takibi vb. konularda bilgilendirme yapılmıştır. 
Toplantıya  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmet Başer, bölümümüz Eğitim Öğretim,  Kalite ve Akreditasyon,  Öğrenci Staj,  Burs İzleme,  Sosyal ve Sportif Etkinlikler,  İletişim ve Tanıtım Komisyonlarında yer alan öğretim üyelerimiz ile Mevlâna Koordinatörü ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü katıldılar.
 
Tarla Bitkileri Bölümü olarak, bizimle birlikte geleceğe hazırlanmak isteyen siz değerli öğrencilerimizi tekrar kutluyor, sağlık ve başarılar diliyoruz.