2019-11-12

Bölümümüz Sınıf Danışmanları ve Uluslararası Öğrencileri Bir Araya Geldi

Bölümümüz sınıf danışmanları Araş. Gör. Dr. Yasemin ERDOĞDU, Araş Gör. Dr. Hazım Serkan TENİKECİER ve Araş. Gör. Emrullah CULPAN ile Uluslararası öğrencilerimiz, öğrencilerimizin devam eden sınav takviminde motivasyonlarının artması ve var ise sorunlarının çözüme ulaştırılması için bölümümüz toplantı salonunda bir araya geldiler.

Uluslarası öğrencilerimizin devam eden ara sınav takviminde yaşadıkları güçlükler, başarı durumları, yaşayacakları muhtemel olumsuzlukların konuşulduğu toplantıda öğrencilerimize herhangi bir olumsuzlukta sınıf danışmanları ile irtibata geçerek sorunların çözülebileceği aktarıldı. Uluslararası öğrencilerimiz yapılan bu etkinlikten duydukları memnuniyeti aktardıkları toplantı düzenli aralıklar ile bir araya gelinmesi isteği ve hatıra fatoğrafı çekimiyle son buldu.