2021-10-25

Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölümümüz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı 25 Ekim 2021 Pazartesi günü Saat:12:30'da, Sınıf Akademik Danışmanı Doç. Dr. Alpay BALKAN ve öğrencilerimizin katılımıyla pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze gerçekleştirildi.  Toplantıda; Bölüm Tanıtım Sunumu, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, Öğrenci Değişim Programları (Erasmus, Farabi, Mevlana vb.), Yatay geçişler, Ders Muafiyetleri ve İntibak, Staj, Burslar, Üniversitemiz, Fakültemiz ve Bölüm web sayfalarının tanıtımı ve duyuruların takibi konularında bilgilendirme yapılarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.