Tarla Bitkileri
2019-12-17

Bölüm Başkanımız, Sınıf Danışmanları ve Uluslararası Öğrenciler Bir Araya Geldi

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmet BAŞER, Bölümümüz sınıf danışmanları Araş. Gör. Dr. Yasemin ERDOĞDU, Araş. Gör. Dr. Hazım Serkan TENİKECİER ve Araş. Gör. Emrullah CULPAN ile Uluslararası öğrencilerimiz bir araya geldi.

Bölümümüz sınıf danışmanları Araş. Gör. Dr. Yasemin ERDOĞDU, Araş Gör. Dr. Hazım Serkan TENİKECİER ve Araş. Gör. Emrullah CULPAN ile Uluslararası öğrencilerimiz, dönem sonu sınavları öncesinde motivasyonlarının artması ve var ise sorunlarının çözüme ulaştırılması için bölümümüz toplantı salonunda bir araya geldiler.

Uluslararası öğrencilerimizin ara sınavlar esnasında yaşadıkları güçlükler, başarı durumları, dönem sonu sınavlarının öneminin konuşulduğu toplantıda öğrencilerimize herhangi bir olumsuzlukta sınıf danışmanları ile irtibata geçerek sorunların çözülebileceği aktarıldı.