2022-11-18

BÖLÜM ÖĞRENCİLERİYLE KALİTE-AKREDİTASYON SÜRECİ TOPLANTISI YAPILDI

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmet BAŞER toplantı açılış konuşması yaparak sözü bölüm Erasmus koordinatörümüz Prof. Dr. Metin TUNA’ ya vermiş ve koordinatörümüz Erasmus hakkında öğrencilere bilgiler vermiştir. Bölüm Kalite Elçimiz Prof. Dr. Canan ŞEN ZİDEK ve YÖKAK Kalite süreçleri hakkında bilgiler vermiştir. Bölüm Eğitim-Öğretim komisyonu üyesi Doç. Dr. Ertan ATEŞ öğrencilerin görüşünü almış ve çoğu öğrenci bölüm derslerinin fazla olduğunu dile getirmiştir. Bölüm 4. sınıf öğrencilerine söz hakkı verilerek öğrencilerimizin görüşleri sorulmuştur. Öğrencilerimiz staj tarihleri ve ders uygulamaları ile ilgili görüşlerini dile getirmiştir. Bölüm 3. sınıf öğrencilerimiz bölüm hocaları ile teknik gezilerin yapılmasının faydalı olacağını dile getirmiştir. Bölüm 1. ve 2. sınıf öğrencileri yine staj zamanı ve derslerin uygulamalı olması konusunda taleplerini dile getirmiş, toplantı öneri ve dilekler sunularak tamamlanmıştır.