Tarla Bitkileri
2014-05-26

POLONYA TEKNOLOJİ VE YAŞAM BİLİMLERİ ÜNİVERSTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. ANNA WENDA-PİESİK ERASMUS ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİMİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜNDE DERS VERDİ VE DENEYİMLER PAYLAŞILDI



POLONYA TEKNOLOJİ VE YAŞAM BİLİMLERİ ÜNİVERSTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. ANNA WENDA-PİESİK ERASMUS ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİMİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜNDE DERS VERDİ VE DENEYİMLER PAYLAŞILDI.

 

     Polonya Teknoloji ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi (Universtiy of Technology and Life Sciences) Bitki Yetiştirme İlkeleri ve Deneme Metotları Bölümü ( Department of Plant Growing Principles and Experimental Methods) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anna WENDA-PİESİK Erasmus Öğretim Üyesi Değişimi Programı kapsamında 20-21 Mayıs 2014 tarihlerinde Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı toplantı Tarla Bitkileri bölümünde Is Facultative Wheat the Chance for Cropping in Poland in Context of Threats, Quantity and Quality of Grain ve Tri-Trophic System: Wheat - Wheat Stem Sawfly - Fusarium sp. And Semiochemical–Pathogen– Strategies of Wheat başlıklı iki ders verdi.

            Doç. Dr. Anna WENDA-PİESİK bölümümüz çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra, çalışma konularımızın yakın olduğunu ve bölümler arasında iş birliğinin arttırılması hususunda istekli olduklarını belirttiler.