Tarla Bitkileri
2013-12-03

Bölümümüz Tarafından 15. Geleneksel Aşure Günü Düzenlendi



NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

15. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ

 

 

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nün 15. Geleneksel Aşure Günü, 2 Aralık 2013 tarihinde saat 12:15’de Ziraat Fakültesi B-Blok önünde gerçekleştirilmiştir.

Aşure Gününe, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İsmet BAŞER, Doç Dr. Murat TAŞAN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih KONUKÇU bölüm başkanları, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi tarafından yapılan gösteri sonrasında Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Adnan ORAK ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK’in aşure gününün anlam ve önemini içeren açılış konuşmalarını yapmışlardır. Aşure yapımında katkılarını sunan Üniversitemiz Yemekhane Sorumlusu Mebrure GEÇGEL ve ekibine ve halk oyunları ekibine teşekkür çiçekleri sunulmuştur.  Aşure gününe katılan konuklara aşure ikramı ile program sona ermiştir.